• Snabba leveranser!
  • Klarna
  • Swish

Välkommen till ZooHuset.se. Dessa köpvillkor reglerar användningen av våra tjänster och produkter. Genom att genomföra en beställning bekräftar du att du läst, förstått och godkänt dessa villkor. Det är viktigt att noggrant granska villkoren innan du slutför din beställning.

1. Beställningar och avtal

Genom att placera en beställning på vår webbplats ingår du i ett avtal med Zoolandet AB (559476-1743). Vi förbehåller oss rätten att neka beställningar.

2. Leveranstider

Produkter som visas på vår hemsida är normalt lagervaror med en uppskattad leveranstid på 1-5 arbetsdagar. Ej lagervaror meddelas med en uppskattad leveranstid. Observera att leveranstiderna är uppskattningar, och vi ansvarar inte för förseningar.

3. Priser

Priserna på hemsidan gäller vid direkt betalning. Fraktkostnad tillkommer alla beställningar. Alla priser inkluderar moms på 25%.

4. Order

Alla genomförda ordrar är bindande för köparen. Köparen måste vara minst 18 år eller ha målsmans tillåtelse.

5. Frakt & fraktpriser

För alla länder gäller ordinarie fraktkostnad. Vi förbehåller oss rätten att korrigera felaktiga fraktkostnader.

6. Returer & öppet köp

Privatpersoner har ångerrätt inom 14 dagar enligt lag. Vid retur står köparen för fraktkostnad och produkten ska vara i nyskick. Öppet köp gäller ej för specialbeställda produkter.

7. Betalningsvillkor

Betalning sker via stripe.

8. Reklamationer och transportskador

Reklamation enligt Konsumentköplagen är möjlig upp till 3 år. Köparen måste bevisa eventuellt fel. Anmälan om reklamationen ska ske till kontakt@zoohuset.se med både bilder och beskrivning samt orderreferens. Vid skadat gods ska detta anmälas via e-post: kontakt@zoohuset.se med både bilder och beskrivning samt orderreferns.

9. Förbehåll om att rätten att neka beställningar finns

- Zoolandet AB förbehåller sig rätten att neka beställningar utan angivande av skäl. Genom att använda denna webbplats samtycker kunden till detta förbehåll.

10. Kundansvar för att säkerställa kompatibilitet

- Kunden ansvarar för att säkerställa att alla produkter som köps är kompatibla med befintlig utrustning och/eller system. Zoolandet AB frånsäger sig ansvar för eventuella problem som uppstår till följd av inköp av inkompabila produkter.

11. Rätten att när som helst uppdatera eller ändra villkoren

- Zoolandet AB förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera eller ändra dessa köpvillkor. Kunden ansvarar för att regelbundet granska villkoren för eventuella ändringar. Fortsatt användning av webbplatsen efter ändringar innebär kundens godkännande av de uppdaterade villkoren.

12. Övrigt

Bilder på produkter är exempel och vi förbehåller oss rätten att ändra produktens utseende. Kundansvar gäller för att säkerställa kompatibilitet. Vi följer GDPR-lagen, och kunduppgifter lagras för att uppfylla syftet enligt integritetspolicyn.

Bolagets registrerade adress:

Gubberd 5

43299 Skällinge

Genom att genomföra ett köp godkänner du dessa villkor. Zoolandet AB förbehåller sig rätten att när som helst uppdatera eller ändra dessa villkor. Besök Konsumentverket för mer information om "Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler".